Om Salling Varmeteknik​

Salling Varmeteknik er din professionelle varmetekniker. Vi servicerer alle former for olie- bioanlæg, som er kendetegnet ved at være energieffektive og miljøvenlige varmeløsninger.

Historien bag

Virksomheden er nyopstartet med stiftelse i 2013. Manden bag hedder Allan Væver Jensen, og med over 25 års erfaring inden for branchen – deriblandt som intern tekniker hos en anerkendt kedelfabrikant – har han opnået særligt indblik i anlægsopbygninger og –styringer.​

Det gode samarbejde

I godt 10 år har vi haft et tæt samarbejde med Dansk Varme Service A/S, hvorigennem mange af vores private kunder finder vej frem til vores gode service og høje kvalitet. Vores vedvarende og mangeårige samarbejde vidner om en stabilitet og standard, som er din garanti for veludført arbejde – hver gang.

Vi forsøger med andre ord altid at efterleve vores høje krav til os selv omhandlende kvalitet, effektivitet og grundighed.​

Vagtordning i fyringssæsonen

Hos Salling Varmeteknik har vi i vintersæsonen (1. oktober – 30. april) altid en mand til din rådighed.

Vi er i denne periode at træffe på telefon 20 20 35 93 fra kl. 8.00 til kl. 20.00. Uden for fyringssæson har vi almindelig åbningstid fra kl. 8.00 – 16.00 på alle hverdage.

​Hvem er vi

Salling VarmeTeknik

CVR: 21301205

Kontakt os

​Telefon: 20 20 35 93

Send os en mail

Salling Varmeteknik
Ågade 31
7860 Spøttrup